onsdag den 25. januar 2012

Hat, strømper og nye jeans

Hej alle.
Jeg lovede jer nogle billeder af mine fødselsdagsgaver, og har besluttet at dele det op i flere indlæg. Jeg fik rigtig mange fine ting, og nedenfor kan I se de ting som blev tilføjet til min gardarobe.



Hatten er fra Pieces og jeg fik den af smukke Fie. Jeg så hende med den på for noget tid siden og blev forelsket i den med det samme. Desværre var den ikke til at støve op nogle steder i byen, og det endte derfor med at jeg opgav projektet og sagde til Fie at jeg ønskede mig den, hvis hun kunne finde den. Jeg troede egentlig det var umuligt at finde den, og blev derfor virkelig glad og overrasket da jeg pakkede den op i lørdags :) Fie havde åbenbart fundet den på nettet og havde været så sød at bestille den hjem til mig. Jeg glæder mig til at tage den i brug i weekenden, hvor jeg skal hjem til Fyn og besøge min familie, tror den bliver noget så yndig sammen med min frakke fra Benetton :)



Strømper fik jeg af mine forældre. Jeg er især vild med de stribede, de er virkelig fine. Lige for tiden har jeg simpelthen en svaghed for strømper - jeg kan slet ikke få nok af dem.




Disse lækre jeans fik jeg af Frede, og var nogle jeg havde ønsket mig rigtig meget. De er fra Won Hundred og modellen hedder Birgitte. I kender dem måske?! De er højtaljede og går lige til navlen, og så er de stramme i benene og er derfor gode til stort set alt. Jeg går rigtig meget i sorte jeans og mine gamle yndlings var efterhånden slidt op. Derfor blev jeg rigtig glad da jeg fik et par nye og er sikker på de bliver mine nye yndlingsbukser :)

Hav en fortsat god dag.
Knus

1 kommentar:

  1. Åh, de er fede de strømper med blomster. En skam at størrelsen er printet uden på, men ellers virkelige fine :)

    SvarSlet