torsdag den 26. januar 2012

New in: Basic make-up items

Her kommer endnu et indlæg om nogle af mine fødselsdagsgaver. Denne gang vil jeg vise jer, som overskriften beskriver så fint, et par ting som blev tilføjet - eller måske nærmere indskiftet (hvis der er noget der hedder det) - i min basis make-up. Det er måske ikke så spændende, men synes alligevel lige jeg ville vise jer det, da jeg faktisk blev rigtig glad for alle tingene, og så er det jo nogle ting jeg bruger hver eneste dag :)


Jeg fik denne mousse af studiepigerne. Jeg bruger den hver dag under øjnene og til at dække eventuelle urenheder i huden. Jeg har brugt den i mange år og har altid været glad for den, derfor er det en vigtig del af min make-up.Fin toilettaske og make-up-pung fra Lisbeth Dahl, som jeg havde ønsket mig af min lillesøster. Det er altid dejligt at skifte ud, for jeg synes hurtigt de kan blive lidt "nussede" når man bruger dem meget.Af studiepigerne fik jeg også denne rougebørste fra Youngblood, den er helt fantastisk og kan klart anbefales. Også en ting som jeg bruger hver dag - et godt tip er at huske at rense den en gang om ugen, så holder den sig lækker og ren.

Nu vil jeg nyde min torsdag aften sammen med min familie.
Håber I får en dejlig weekend, vi læses ved!

6 kommentarer:

 1. Hvor er din toilet taske og sminke taske fra Lisbeth Dal virkelig søde og fine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det synes jeg virkelig også, Camilla :)

   Slet
 2. Hej Katrine.
  Er vild med din blog, da jeg selv er tilhænger af genbrug og Youngblood ;)
  Ved du om dine studieveninder har købt rougebørsten på nettet eller i butik?
  God torsdag.

  Vh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette.
   Tusind tak skal du have, det er skønt at høre fra nye læsere. Du må i hvert fald endelig følge med herinde :)
   Det er faktisk min veninde som sælger produkter fra Youngblood. Hun har ret billige priser, så skal jeg prøve at finde et link til dig? Hun sælger også produkter som fx Dermalogica.
   Mange hilsner Katrine

   Slet
 3. Det må du meget gerne - det var da en glædelig nyhed :)
  Mange tak.

  Vh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen Mette.
   Produkterne kan ses på hellethorup.dk og dermalogica.dk. Det er butikspriserne der er angivet på hjemmesiderne, men de rigtige priser og alt det praktiske kan du ordne via mail med Vivi. Bare skriv til hende på vivi_tran@hotmail.com

   Slet