torsdag den 12. januar 2012

2nd hand shirt collection

Hej med jer :)

I dag er det torsdag og jeg har fået tidlig weekend, yes!
Igår var jeg som sagt sammen med min veninde fra efterskolen, Fie, og vi fik ryddet op (...og ud) i hendes overfyldte tøjskab. Jeg skal love jer for at der blev frasorteret med hård hånd. Fie var beslutsom, hård og kontant og havde kun ganske få "måske-får-jeg-den-brugt-på-et-tidspunkt", som hun lod hænge i skabet. Alt det der var den mindste tvivl om blev sorteret fra og det endte med at vi havde fem bunker med tøj som Fie hverken brugte eller ville have. Jeg fik lov til at vælge de ting jeg ville have (det blev til to bæreposer.....), og resten skal gives til hendes kusine og genbrug. Jeg fik rigtig mange fine ting, og nogle af dem havde endda stadig mærker siddende på. Det skal lige nævnes at Fie arbejder i en tøjbutik og får derfor meget ofte nyt tøj. Men jeg er stadig helt overvældet over at jeg bare måtte få alt det jeg ville, og er sikker på at jeg kommer til at bruge rigtig meget af det mange gange, så tusind tak hvis du læser med Fie <3
I andre skal nok få det at se en dag :)

Nå, men med to bæreposer fyldt med tøj, blev jeg altså nødt til at rydde op i mit eget tøjskab også. Det har jeg fået eftermiddagen til at gå med i dag, og jeg prøvede at være hård og kontant ligesom Fie med frasorteringen. Det lykkedes okay og jeg fik sorteret 3-4 bunker med tøj som min søster, Laura, kan arve. Under oprydningen stødte jeg på alle mine skjorter fra genbrugen. Det er nogle af de stykker tøj jeg er allergladest for, og jeg bruger dem ofte - nogle mere end andre - og de er alle sammen rigtig fine. Tænkte at jeg ville vise jer dem, så jeg har lavet dette indlæg med billeder til jer.

I aften skal jeg spise hjemmelavet pizza sammen med mit hold fra studiet og efterfølgende skal vi i byen og mødes med de andre fra studiet. Tror det bliver en rigtig god aften og jeg har glædet mig hele ugen :) Har endnu ikke fundet tøj eller været i bad, så må hellere komme igang. 

I må have en dejlig aften, vi læses ved snart igen :)
4 kommentarer:

 1. Hold da op, sikke en masse fine skjorter! Det lyder som om, at du rigtig har hygget dig i dag - hvor dejligt :)

  Tusind tak for din kommentar! Er bestemt fast læser hos dig. Du har en skøn blog :)

  SvarSlet
 2. Meget fine skjorter! Jeg vil meget gerne eje en af dem!

  Og super fin blog du har dig! er nu fast læser :)

  knus

  http://emmaoernsoe.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Emma. Har været inde på din blog og den er også rigtig fin. Knus Katrine

   Slet
 3. Hej Katrine!

  Den sorte skjorte er god nok fin.

  Kig forbi min blog hvis du har lyst til det.

  Hilsen Julia

  SvarSlet