torsdag den 15. december 2011

December shoes

Hej alle sammen.
Jeg håber I nyder december og husker at slappe af med stearinlys, julekalender og risengrød. I dag er der kun 9 dage til juleaften. For mit vedkommende har jeg heldigvis fået købt alle julegaverne (de mangler bare at blive pakket ind), så jeg kan for en gangs skyld koncentrere mig om mit studie, arbejde, eksamenslæsning og veninderne, samtidig med at jeg kan nyde december måned. Næste år skal jeg helt sikkert være i lige så god tid som i år, for det er virkelig rart ikke at skulle tænke på ikke-modtagede-ønskesedler, stå i kø i butikkerne eller fare rundt i byen sammen med alle de andre tosser, som også venter til sidste øjeblik med at købe alle julegaverne. Jeg nyder også at være på arbejde i butikken, for så mærker man julestressen fra en helt anden vinkel end hvad man plejer, samtidig med at der er en hyggelig stemning blandt kunderne. Det gode ved julen er jo, at ligegyldigt hvor stressede folk er, er der stort set altid smil på læben og tid til en lille snak. Og vi når jo alligevel alle sammen det hele inden jul. Hvordan ser det ud med julegaveindkøbene hos jer?

I dag vil jer vise jer mine to seneste skokøb, begge købt i Blondie & Buster her i december måned. 

ANGULUS

Støvlerne er helt nye, faktisk så nye, at jeg ikke engang har nået at bruge dem endnu. Jeg synes de er så fine og lækre, og derudover er de meget anderledes end hvad jeg først havde forestillet mig skulle være mine vinterstøvler denne sæson. Jeg har dog alligevel kigget på dem lige siden vi fik dem i butikken i november, og da jeg så at min mor havde et par gamle ANGULUS støvler hjemme på hylden, tillod jeg mig endelig at købe dem :) ... og så har jeg jo heldigvis arbejdet rigtig meget den sidste måned, så jeg kommer ikke til at mærke det så meget når de bare bliver trukket over lønnen. Prisen er forresten 1299kr.


Wonders
Ballerinaerne købte jeg i starten af december, og jeg har allerede brugt dem en hel del gange. Vejret er måske ikke lige til små sko, men de er super gode til arbejdet og caféture med veninderne. Måske kender nogle af jer mærket "Wonders"? Jeg havde ikke selv hørt om det før vi begyndte at sælge det i butikken, men nu er det faktisk er et af mine yndlingsmærker. De laver rigtig mange fine sko og støvler, og jeg synes især ballerinaerne er vildt flotte. Vi har også en model i lak med en lidt mindre blomst på, dem har min søde kollega, Lise købt, og de er også super flotte. En ekstra bonus er, at de er FANTASTISKE at have på. Sålerne er enormt bløde og stødabsorberende, så det er uden tvivl de bedste ballerinaer jeg nogensinde har ejet. Kvalitet og pris hænger jo oftest sammen, og det gør det altså også i dette tilfælde. De er nemlig temmelig dyre (949 kr.), men uden tvivl er de alle pengene værd. Bare spørg alle, som ejer et par, om det ikke er rigtigt :)

Håber I får en dejlig eftermiddag, vi læses ved snart igen.
Knus K

1 kommentar:

  1. Katrine! Så fik du også dine Angulus :D Jeg håber du bliver glad for dem :)

    SvarSlet