onsdag den 19. oktober 2011

Onsdag

Hej venner.
I morges var Laura og jeg på café Ziggy nede ved åen og spise morgenmad. De har buffet til 35kr. fra kl. 9.00-10.30 og det skulle vi selvfølgelig prøve nu hvor tiden var til det. Det var rigtig hyggeligt og super lækker mad og kaffe. Kaffen var selvfølgelig ikke med i prisen, men sådan er det jo :)

Buffeten indeholdt bl.a. æg, græsk yoghurt, groft brød, rugbrød, 3 slags pålæg, ost, frisk frugt og pålægchokolade.

Americano til mig

Latte til Laura


Efter morgenmaden var vi en tur i Magasin, som jo holder super bazar i denne uge. Jeg havde egentlig ikke nogle forventninger til udsalget, men må sige at jeg blev positivt overrasket. Der var udsalg i alle afdelinger, og rigtig mange af de nye varer var sat ned med 25%. Jeg købte endnu en glimmer bluse fra Vila, faktisk den samme som jeg købte i sort i sidste uge. Jeg er allerede vildt glad for den sorte og synes den lilla farve er virkelig fin, så tænkte at det var ok med to af de samme - og så skal man jo slå til når der er udsalg! 
Der var desuden -10% på alt kosmetik. Jeg fandt et super lækkert sæt fra Young Blood som var på yderligere 50%. Young Blood er mit yndlings make-up mærke og jeg vil anbefale jer alle at købe det, hvor I nogensinde overvejer at starte på et af de lidt dyrere make-up mærker. Det er fantastisk og oven i købet sundt(!) for huden at bruge. Sættet indeholdt en lys øjenskygge, en lipgloss og en pensel til kun 147,50kr. Det blev jeg også nødt til at købe, og er sikker på jeg bliver glad for det :)

Vi var også et smut forbi Søstrene Grene hvor jeg købte to fine æsker i plexiglas. Jeg ved ikke hvad jeg skal have i dem endnu, men det finder jeg nok ud af :) Herudover fandt jeg en fin glimmer-neglelak i Tiger og så fik jeg hentet min Ricinusolie, som var blevet bestilt hjem til mig i Matas. Det er en olie der skal gøre håret fyldigere og give mere hårvækst - to ting jeg godt kunne bruge lidt af :) Jeg fik idéen på Rikkes blog og nu vil jeg altså prøve om det virker. Olien er fra Urtegaarden og koster heldigvis kun 39kr. Forresten har jeg byttet mine to Samsøe Samsøe bluser. De er nødt til at blive julegaveønsker i stedet. Man kan jo ikke få det hele når man er på SU, desværre!


Laura og jeg har aftalt at vi skal ned på Cross og have en drink i aften. Ellers skal jeg bare have pakket mine ting - i morgen formiddag går turen til Fyn hvor jeg skal besøge nogle veninder og være sammen med min familie. Det gælder om at nyde sin ferie, så eksamenslæsningen må altså vente lidt endnu. 

Ha' en dejlig aften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar