tirsdag den 23. august 2011

Projekter i lejligheden

I dag har jeg fået ordnet en masse gode projekter i lejligheden. Og er efterhånden klar til indflytterfest i weekenden :) Jeg er rigtig glad for gamle møbler og køber ofte ting og sager på loppemarkeder, gul og gratis og i genbrugsforretninger. Ofte er de ting jeg får med hjem dog ikke helt i den stand eller farve som jeg gerne vil have, og jeg bruger derfor en del tid på at gøre det fint så det bliver lige som jeg gerne vil have det.

Jeg fik fx lagt sidste hånd på mine stole som skulle ombetrækkes. Det var egentlig overraskende nemt og tog ganske kort tid. Stoffet har jeg købt i Skumhuset til små penge.


Da jeg købte mit spisebord og de fire stole var det mørkebrunt og sæderne var betrukket med noget brunt, kedeligt syntetisk materiale. Nu er det hele hvidt og stolene har fået nyt stribet stof på sæderne.Jeg fandt også alle mine billedrammer frem fra gemmerne. Jeg havde en plan i hovedet om at lave en billedkollage over sofaen. Da jeg fik lagt dem alle op på gulvet, gik det op for mig at jeg vist ikke skal købe flere lige foreløbigt....


Jeg fik valgt nogle af rammerne ud og fik dem hængt op på væggen over min sofa. Vatterpasset blev flittigt brugt og resultatet blev rigtig godt synes jeg. Nu mangler jeg bare de rigtige motiver, det må komme senere. Indtil videre har jeg en midlertidig løsning med lidt postkort og tomme rammer ind i mellem.Herudover har dagen stået på hyggeligt venindebesøg af Mia som jeg har gået i børnehave med, og andre småprojekter som stod på min "to-do-liste". Den sidste uge af sommerferien skal virkelig bruges effektivt - det er nu jeg skal nå alt det jeg ikke har nået, samtidig med at jeg skal nå at slappe af og lade op til studiestart på onsdag. 

Ha' en skøn aften - nu gælder det OB - god fodboldkamp!

7 kommentarer:

 1. Det ser bare godt ud. Hold op hvor er du aktiv...

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hele bare super godt ud søs !

  SvarSlet
 3. Skide godt gået søs.. Glæder mig til at komme op og se det hele i weekenden.. :D

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig til at få besøg :)

  SvarSlet
 5. Hej Katrine
  Det ser hyggeligt ud men kan det være rigtigt at dine forældre ikke er inviteret med til indflytter festen
  I følge mine efteretninger er de de eneste som har hjulpet med flytningen
  KH
  Formanden

  SvarSlet
 6. Hahahaha har de virkelig fået dig til at skrive til mig... De er sørme fornærmede over den manglende invitation må jeg sige, men i morgen er jo kun for de unge. Så går det ikke at have de to med - de vil bare tidligt i seng!!
  Jeg må vist hellere snart få inviteret til en indflytterfest for flyttefolkene, det har de helt sikkert fortjent! I må også give lyd hvis I kommer forbi Aarhus en dag.
  Hils! Kh Katrine

  SvarSlet