onsdag den 2. maj 2012

KAPSEJLADS

Hej bloggen.

Har I haft en god dag? Jeg har haft en dejlig dag med studie, kaffe aftale, solbadning på altanen, oprydning og pakning til weekenden. Det her bliver nok et lidt anderledes indlæg, men jeg bliver nødt til at vise jer hvad jeg skal i morgen :)

I morgen er det (som nogle måske ved) årets største dag på Aarhus Universitet, nemlig dagen for KAPSEJLADS. Til de af jer som ikke kender til begivenheden, går det ganske enkelt ud på, at de forskellige fakulteter dyster mod hinanden i en kapsejlads. Hvert fakultet stiller med deres egen båd samt 5 deltagere - heraf mindst én pige - og er på forhånd inddelt i heats (ved lodtrækning). Dysten går ud på at én person af gangen sejler tværs over unisøen, bunder en øl, løber/snurrer ti gange rundt om flasken og sejler tilbage over søen, hvorefter en ny person sejler over osv. Det gælder selvfølgelig om at komme først, og det hold der vinder går så videre til finalen. Der plejer at være omkring 15.000 tilskuere, så som I nok kan høre, der det en STOR dag for Aarhus.


Desuden er der tradition for at hvert fakultet laver en intro, nedenfor kan I se medicinernes sidste år :)


Kommentatorerne i år er Dennis Rytter og Jørgen Leth, så det skal nok blive en fornøjelse at høre hvad de har at sige til dysten og de forskellige fakulteter :)
Begivenheden finder sted stort set hele dagen - fra tidlig morgen til sen eftermiddag - men selve sejladsen starter først omkring kl. 12. Tandlægerne har selvfølgelig(!) også et hold med. Jeg håber vi kan nå til finalen, men nu må vi se :) I hvert fald bliver det skønt med en dag i solen med hygge, godt selskab og masser af øl.

Herunder er en film om Kapsejladsen i 2010 :)


Jeg håber I får en dejlig torsdag og en god forlænget weekend!

Knus Katrine

1 kommentar:

  1. Det lyder til du har haft en skøn dag og er godt opladet til dysten. Pøj pøj!

    SvarSlet