Det er en virkelig smart opfindelse, hvor man sætter et æble på et spyd og drejer på et håndtag - og wupti - så har man et helt æble uden kernehus og skræl. Nemt!
Da æblerne var skrællet skulle de koge i 10 min. og efterfølgende køles ned. Her er opskriften:
500g æbler (uden skræl og kernehus)
0,5dl vand
100g sukker
75g rasp
50g sukker
50g smør
2dl piskefløde
Resultatet blev rigtig lækkert og fordi vi portionsanrettede i glas, var der masser af æblemos, rasp og flødeskum tilbage. Så den står vist på kage igen i løbet af weekenden :)
- og jeg har forresten fået trænet og løbet hele ugen, så det er heldigvis med god samvittighed!
Uhm, hvor ser de bare gode ud;-)
SvarSletKatrinos, hvor ser det lækkert ud! Jeg har haft så meget lyst til gammeldags æblekage på det sidste, nu bliver jeg jo så nød til at afprøve din opskrift :)
SvarSletDet var virkelig også lækkert Nini :D Håber din bliver lige så god! God fornøjelse!
SvarSlet